TERVETULOA HERKUTTELEMAAN AISTIIN!
Aisti on avoinna:
tiistai-torstai klo 16–21
perjantai klo 16–23 ja
lauantai klo 14–23
*
Aistin uusi à la carte- lista 2.4.2025 alkaen
Listalle palaavat mm. keväiset klassikot Västerbotten-juustopiiras ja Toast Skagen sekä Wanhemman Miäskeittäjän Aistin oma klassikko - Hauki on kalapuikko. Tervetuloa herkuttelemaan!
*
TOUKOKUUN MENU 2.5.2025 alkaen
Keväisiä raaka-aineita ja saksalaisia riesling viinejä juhlistetaan Aistissa toukokuun alusta alkaen kuukauden kolmen ruokalajin menulla à la carte listamme lisäksi.
Von Riesling
Kylmäsavulohiterriiniä,
appelsiini-hollandaisea & vihreää parsaa
14 €
Karitsanpaahtopaistia,
laventelikastiketta, valkoista parsaa & parmesan-perunaterriiniä
32 €
Raparperi-Brita:
Marenkikakkua, leipurinkermaa, raparperi-ruusuhilloa & mansikkasorbettia
10 €
Menu 52 €
*
Von Riesling Grand Finale illallinen
perjantaina 6.6.2025 klo 19
Kesä & riesling! Kauden herkkuja Wanhemman Miäskeittäjän illallismenussa & Fröökynän saksalaisia viinilöytöjä. Tervetuloa! » Katso menu
Pöytävaraukset 30.5. mennessä, joko sähköpostitse: varaukset@aistiravintola.fi tai puhelimitse: puh. 03- 223 2040
___________
Ravitsemisliike Aisti on elokuussa 2015 avattu ravintola Tampereen Työväen Teatterin kulmalla. Maalaishenkinen Aisti tarjoilee maukasta ruokaa mutkattoman palvelun kera, niin teatterikävijöille kuin myös kaikille maistuvan ruoan ystäville. Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet — teemalla uudet kujeet, vanhat tekijät. Rakkaudesta hyvään ruokaan Miäskeittäjät tekevät keittössä kaiken alusta alkaen itse. Meillä siis tehdään muun muassa kastikepohjien liha- ja kalaliemet, leivotaan kakut ja leivät, tehdään omat jäätelöt.
Tervetuloa herkuttelemaan kaikilla Aisteilla!
Fröökynä, Wanhempi Miäskeittäjä & Nuarempi Miäskeittäjä
Ravintola • Menu • Viinit • Varaukset • Tunnelmia • In English
Aisti on avoinna:
ti-to klo 16–21 / pe klo 16–23 / la klo 14–23
» Katso Oiva-raportit