Aistin à la carte -menu
Aistin marraskuun menu
4.-29.11.2025
Kausimenu: sesongin raaka-aineet, muun muassa syksyn ihanat juurekset & kasvikset. Ja pienriista. Tervetuloa herkuttelemaan!
Kuukauden menun lisäksi on toki tavalliseen tapaan myös à la carte-listamme tarjolla.
*
AISTIN MARRASQ MENU
Sorsanrintaa,
mustajuuripyreetä, poltettua kermaa & pikkelöityä karviaista
14 €
Kaninkoipea,
ryytisinappikastiketta, paahdettua punajuurta & parmesaanipolentaa
28 €
Kurpitsa-flan,
karamellisoitua pekaanipähkinää & neilikkajäätelöä
10 €
Menu 50 €
Aistin syksyinen à la carte -lista 11.11. alkaen
Talvea kohti mennään pikkuhiljaa ja à la carte -listamme päivittyy loistavilla syksyn sadon raaka-aineilla. Tervetuloa herkuttelemaan!
ALKURUOAT
Päivän keittoa
11 € / 16 €
Tryffeli-savujuustopiirasta,
suppilovahveromoussea & pikkelikasviksia
11 € / 16 €
Pintapaahdettua lohta,
punajuuripyreetä & puffattuja linssejä
13 € / 18 €
Aistin tartar,
savumajoneesia & tryffelisipsejä
13 € / 18 €
PÄÄRUOAT
Kasvispihvi,
porkkanakastiketta, paahdettuja siemeniä & maa-artisokkapyreetä
24 €
Haukiwallenberg,
rapukastiketta & herne-perunapyreetä
25 €
Päivän kalaa,
sahramikastiketta, pikkelöityä fenkolia & maa-artisokkapyreetä
29 €
Päivän pihvi
Päivän hintaan
Kysy lisää Fröökynältä
JÄLKIRUOAT
Omenaterriiniä,
uuniomenamoussea, paahdettua kauraa & calvadosjäätelöä
10 €
Suklaakakkua,
kardemummakinuskia & vadelmasorbettia
10 €
***
Tutustu myös yli 15 henkilön seurueille valmistettaviin ryhmämenuvaihtoehtoihin.
Keittiömme käyttää laktoosittomia maitotuotteita. Annoksemme ovat myös pääosin gluteenittomia, tiedustele tarkempia lisätietoja henkilökunnalta.
Keittiömme käyttää pääsääntöisesti kotimaista lihaa, paitsi ankka tulee Ranskasta ja karitsa Suomesta/Uudesta-Seelannista.