Aistin à la carte -menu
paikan päällä herkutteluun
Von Riesling
alkaen 03.05.2024
Riesling & co-viikot ovat aina varma kevään merkki. Meillä Aistissa kevättä ja saksalaisia viinejä juhlistetaan jo heti toukokuun alusta kuukauden kolmen ruokalajin menulla keväisen à la carte listamme lisäksi. Raikkaita, persoonallisia, aistikkaita teeman viinejä on tarjolla myös toukokuun alusta alkaen. Tervetuloa!
Kylmäsavulohta,
tilli-crumblea, mousseline-kastiketta & vihreää parsaa
14 €
Karitsan ulkofileetä,
laventelikastiketta, valkoista parsaa & parmesan-perunaterriiniä
30 €
Mustapippurista raparperia,
paahdettua valkosuklaamoussea & mansikkasorbettia
10 €
Koko menu 52 €
*
» Katso myös Äitienpäivälounas-menu 12.5.2024
Aistin uusittu à la carte- lista 16.4. alkaen:
ALKURUOAT
Päivän keittoa
11 € / 16 €
Västerbotten-juustopiirasta,
piparjuurikreemiä & parsasalaattia
11 € / 16 €
Savutofumoussea,
merileväkaviaaria, kananmunaa & paahdettua leipää
12 € / 18 €
Toast Skagen
Katkarapuja, mätiä, remouladea, kananmunaa & paahdettua leipää
14 € / 20 €
Aistin tartar,
savumajoneesia & tryffelisipsejä
12 € / 18 €
PÄÄRUOAT
Kasvispihvi,
porkkanakastiketta, paahdettuja siemeniä & parsa-perunasalaattia
23 €
Lohta
savustettua choron-kastiketta, katkarapuja & vihreää parsaa
27 €
Päivän kalaa,
mesiangervokastiketta, pikkelöityä fenkolia & parsa-perunasalaattia
28 €
Päivän pihvi
Päivän hintaan
Kysy lisää Fröökynältä
JÄLKIRUOAT
Raparperi-Brita
Marenkikakkua, leipurinkermaa,hillottua raparperia & parsajäätelöä
10 €
Limoncellotiramisu
10 €
***
Tutustu myös yli 15 henkilön seurueille valmistettaviin ryhmämenuvaihtoehtoihin.
Keittiömme käyttää laktoosittomia maitotuotteita. Annoksemme ovat myös pääosin gluteenittomia, tiedustele tarkempia lisätietoja henkilökunnalta.
Keittiömme käyttää pääsääntöisesti kotimaista lihaa, paitsi ankka tulee Ranskasta ja karitsa Suomesta/Uudesta-Seelannista.